CURSUSSEN EN CERTIFICERING

De IKO opleiding

De cursussen zijn verdeeld in 4 fasen die u in staat stellen een onafhankelijke kiter te worden :

1 – Initiatie : We ontdekken samen op het strand, de kitesurfplek, de analyse en theorie, het omgaan met het materiaal en het besturen.

2 – Gesleept zwemmen : We zetten onze eerste stappen in het water, op basis van onze kennis leren we hoe we gesleept moeten worden in het water en hoe we ons moeten verplaatsen.

3 – Waterstart : We leren in het water de technieken om het board te gebruiken en uit het water te komen.

4 – Varen : Je maakt je eerste bochten in het water, je maakt vorderingen en je wordt een rider !

Learning

Van beginner tot ervaren

Onze cursussen zijn een uitstekende en veilige benadering van kitsurfen, waarbij geen voorkennis en/of uitrusting nodig is. Onze school is IKO (International Kiteboarding Organization) gecertificeerd en wij bieden u kwaliteitsonderwijs voor alle niveaus. Of je nu een beginner of een ervaren kiteboarder bent, wij hebben de perfecte cursus voor jou. Je leert de verschillende technieken van het kiteboarden onder de knie te krijgen en hoe je veilig kunt rijden. Je zult ook snel vooruitgang boeken met behulp van videoanalyse.

Uw sessie boeken

Hoe werkt het ?

1 – Kies de sessie van uw dromen.

2 – Bepaal uw beschikbaarheid en reserveer uw sessie.

3 – Uw sessie is gepland: wij houden u op de hoogte en bevestigen uw cursus (afhankelijk van de windverwachting)*.

*Als de sessie wordt geannuleerd vanwege de weersomstandigheden, wordt uw cursus verplaatst of geannuleerd als u dat wenst en krijgt u uw geld terug.

Elke cursus omvat :

  • Volledig nieuw materiaal van hoge kwaliteit (Duotone / Ion).

  • Certificering en registratie bij de wereldberoemde kiteboarding federatie IKO, vertegenwoordigd in meer dan 140 landen.

  • Verzekering en registratiekosten.
  • Toegang tot de kleedkamer en de douche van het busje.

Verkoopvoorwaarden :

Kitesurfen is een weersafhankelijke activiteit, dus als de weersomstandigheden niet bevorderlijk zijn om een kwaliteitscursus te garanderen (windcondities onder 4 Bft of boven 6 Bft) kan het zijn dat we de cursus moeten uitstellen of als u wilt, kunt u uw geld terug krijgen.

Wij bevestigen uw cursus 24 uur van tevoren.

In het geval dat u de les minder dan 24 uur van tevoren moet afzeggen of niet komt opdagen, wordt de les toch in rekening gebracht.

In de “Initiatie” sessie is de totale duur van de sessie 3 uur bij 4 deelnemers, 2,5 uur bij 2 deelnemers en 2 uur bij 1 deelnemer.

De lessen in het water vinden plaats in een verhouding van één instructeur op twee leerlingen. Als de tweede cursist van hetzelfde niveau niet beschikbaar is, kunt u kiezen voor een sessie van 1,5 uur tegen de normale prijs of, indien u dat wenst, voor een privéles van 2 uur tegen een toeslag van 30 €.

Heeft u vragen? Wij hebben de antwoorden!

Neem contact met ons op en we helpen je graag 24/7.

Scroll naar boven
×