Over ons

Ons lockboek

KiteTrek is uw kitesurfschool voor de Benelux! 

Wij passen ons aan de weersomstandigheden aan om u ideale kitesurfsessies aan te bieden op spots die slechts 1 tot 2 uur van uw huis verwijderd zijn. Dat is de geest van de sport!

Ons busje, de “Storm”, brengt ons het comfort van een vast centrum voor het welzijn na de sessie.

Ons doel is om onze leerlingen zo snel mogelijk en in alle veiligheid te laten evolueren tot zelfstandige kiters, met behoud van een familiale sfeer en de dynamiek van de “Matos Family”. 

Fresque murale de kite chez Matos

Waarom kiezen voor KiteTrek ?

Wij zijn gepassioneerd door kitesurfen en zoeken de wind op om onze sportieve doelen te bereiken. En we geloven in het nemen van kansen als ze op ons pad komen. We zijn op zoek naar unieke en onvergetelijke ervaringen. Vandaar dit schoolproject, dat ons in staat stelt van onze passie te leven en een enorme opsteker is!

“Iedereen kan regeren als de zee mooi is”, Publius Syrus.

Dankzij de van “Storm” beschikken we over een veel groter aanbod van plekken om een groter aantal sessies aan te bieden. En niet te vergeten de magische momenten aan zee en de natuur.

Matos Family

Waarom onze partner Matos?

Met 35 jaar aanwezigheid op de surfmarkt, is Matos de referentie surfshop in België en omstreken, die garant staat voor een kwaliteitsvolle service, oordeelkundig en gepersonaliseerd advies.

Wij waren al vele jaren klant… En het was duidelijk dat KiteTrek deel moest uitmaken van de familie! Dank aan Isa en Oli, dat we deel mogen uitmaken van de Matos Family!

Wat kenmerkt ons :

  •  Een efficiënte IKO leermethode, die plaatsvindt in de beste omstandigheden, dankzij het rondtrekkende karakter van het KiteTrek centrum.
  • Materiaal van hoge kwaliteit, DUOTONE en ION.
  • Een comfort na de sessie, dankzij onze uitgeruste van, “Storm”.
  • Een gemeenschap van kiteboarders : we maken deel uit van dezelfde familie, we kiten samen tijdens het seizoen en/of tijdens kitetrips!
Scroll naar boven
×