Bedankt voor het boeken van een kitesurfsessie bij KiteTrek!

Uw reservering is in behandeling genomen, een bevestigingsmail wordt u toegezonden.

Om het meeste uit je komende les te halen, raden we je aan om voorbereid te komen met de volgende items : 

  1. Juiste kleding : Wij raden u aan sportkleding en een wind-/regenbestendig vest te dragen. Vermijd katoenen kleding, want die kan zwaar en oncomfortabel worden als ze nat wordt. Vergeet niet een zwempak, handdoek en andere kleding mee te nemen.
  2. Bescherming tegen de zon : Bescherm je huid tegen de schadelijke zonnestralen door zonnebrandcrème mee te nemen die waterbestendig is en een hoge SPF heeft, evenals een zonnebril en een hoed.
  3. Snacks en water : Zorg ervoor dat je drinkwater, snacks en lunch meeneemt om jezelf tijdens de hele les energiek te houden.
  4. Positieve instelling : Kitesurfen kan in het begin een uitdaging zijn, maar met de juiste instelling en vastberadenheid zul je snel leren en vooruitgang boeken.

   

  Kom ten minste 30 minuten voor je geplande les aan, zodat je genoeg tijd hebt om in te checken en je materiaal klaar te zetten. Ons team van ervaren instructeurs zal je voorzien van alle benodigde uitrusting, waaronder een kite, board, harnas, wetsuit en helm. De rest van de betaling kan worden gedaan via Payconiq, een snelle en veilige elektronische betaalmethode, of u kunt contant betalen als dat beter uitkomt. 

   

  Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +32 472 70 32 29. We kijken uit naar uw komst! 

   

  Met vriendelijke groet, 

  Het KiteTrek Team. 

   

Scroll naar boven
×